Matlagningskurs på GQ..........






Brukar då och då hoppa in och hjälpa Jürgen och Margit på GQ och hålla i deras matlagningskurser, en som är mycket populär är deras hummermeny.
Man samlar ihop ett gäng glada amatörer och bokar in sig på en matlagningskväll.....Ni kommer att till slut sitta till bords och äta en fyrarätters-meny där ni själva har lagat huvudrätt och två desserter.
En mycket lärorikt och uppskattad kväll.....


Självklart får ni koka er egen hummer.....lära er hur man bäst "pillar" den, för att sedan göra klart hela huvudrätten.

Marmite på hel hummer.



Förutom att laga till denna underbara rätt, så gör ni även två desserter.

En för-dessert som är Creme Brüllé och en huvud-dessert som är
Inkokta blåbär med Vit Kanelglass.



Vit Kanelglass på gång.....



Creme Brüllé i ugnen.

När man sedan lagat allt detta klart så dukar man antingen upp i Gastroköket, där man lagat maten.....eler om man vill sitta ute i matsalen eller i eget rum, chambre separee.

Vin väljer ni sen antingen efter rekommendationer från krögaren eller efter egen tycke och smak/plånbok.

Det kan lovas en kul och händelserik kväll.......med mycket god mat och gott vin.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0