Gott till vinet....eller ölen.

Rostat Surdegsbröd och Tapenad.
Ett litet tips som ni kan använda som tilltugg till vinet....eller för all del även till ölet.
Ni har säkert sett det bröd som man kan köpa på lite större livsmedelsbutiker, sånt bake-off som butikerna själva bakar av. Surdegsbröd som säljs som både ljust-, mörkt-, oliv- eller pumpabröd. När ni köper bröd till frulle så köp lite extra då....det gör inget om det sen ligger och blir lite tråkigt i påsen, för framåt kvällen tar ni fram påsen...skivar upp brödet i tunna skivor, rostar det i ungen tills det är gyllenbrunt.....servera det med lite tapenad, så har ni ett perfekt tillbehör till ert vin sen på kvällen, antingen om ni ska gäster eller bara vill ha något att små äta på medans ni gör er ordning för kvällen. Bra mycket nyttigare än chips eller jordnötter.
Vill man ha lite mer, så kan man ju bara köpa lite olika charkuterier och servera till......
.....jag lovar, ni kommer att bli beroende.
Ha de bäst.
Kommentarer
Postat av: Agnetha "Agge"
De där ska jag prova lät jättegott! Älskar surdegsbröd!
Postat av: Unni Ericsson
Hej Johan,
Du har så goda recept och vet du vad, nu bakar jag surdegsbröd själv. Har just matat min deg. Hälsar Unni
Trackback